headerphoto

Klarälven Classic

Värmland’s eerste en grootste "Kano evenement" op de langste rivier van Zweden: De Klarälven Classic! The Karälven Classic is een prestatietourtocht, met als belangrijkste element het meevaren en niet wie het eerste aankomt.

promotie kajak tourtocht

De Klarälven’s unieke meanderende en rustige stroom is ideaal voor alle deelnemers. Geschikt voor jong, oud, aspirant of ervaren peddelaars. Voor iedereen die plezier beleeft aan een heerlijke lange kanotocht en zichzelf wil uitdagen op deze afstand is de Klarälven Classic is a must.

De Klarälven Classic wordt gehouden tussen twee bruggen. De start is bij Klarälvens Camping aan de weg 45 bij Stöllet. De finish is net achter de brug in Ekshärad op Byns Camping. De afstand is ongeveer 42 kilometer. Je kunt deelnemen met je eigen kano of kajak of huur er een bij Klarälvdalen Kanot. Zowel enkel of dubbel kano´s of kajaks zijn welkom. Ben je geinteresseerd? Wil je graag meer weten? Vul vandaag nog het formulier in op de website van Klarälven Classic Stuur zo snel mogelijk je antwoordformulier in om te helpen met een goede planning van dit nieuwe evenement.

Klarälven Classic... Een perfecte dag er op uit voor families, werk, collega's, vrienden, school of gewoon voor jezelf! Een impressie van het traject vindt je op kanoweb.nl: Klarälven Classic Promotietour 2007, een tochtverslag van ongeduldige tourtochtvaarders