headerphoto

Kano avontuur voor de hele familie

Activ Rådastrand - Activiteiten en avontuur in de Zweedse natuur. Rådastrands Camping, Stugor en Outdoor in Zweden heeft een ruime keus aan eigen activiteiten voor alle leeftijden en verhuurt o.a. kano's, fietsen, mountainbikes en GPS. Naast onze eigen outdoor-specialist werken we voor bijvoorbeeld wildsfaris ook samen met plaatselijke organisaties die jarenlange ervaring hebben en de bossen van Varmland op hun duimpje kennen.

voor het hele gezin
© Activ Rådastrand

Een kanotocht door de ongerepte natuur.

We beginnen in een prachtig meer en peddelen over een klein kronkelend riviertje, dat zich een weg zoekt dwars door de Värmlandse bossen, om vervolgens in de Klarälven te eindigen. Hier maken we een open vuurtje, koken water voor de koffie, thee en het warme sap en grillen worstjes en broodjes. We passeren een aantal beverburchten en we hebben grote kans dat we kraanvogels, herten, elanden of bevers zien. Duur: cirka 5 uur.

Kanotocht zonder gids.

Je kan ook een kano huren en direct vanaf de camping een tochtje maken over het Rådasjön. Je kan via een riviertje je tocht vervolgens naar de andere meren. Als je zelf een kano hebt, kunnen wij ook het transport verzorgen, zodat je terug kan varen naar de camping (meerdaagse tochten waarbij je overnacht in een boshut of schuilhut zijn ook mogelijk).

Activ Rådastrand kanoroutes

- Busjön, Norret, Klarälven
- Klarälven, Tjärnåsen, årosälven, Rådasjön, Värmullen
- Dragsjön, Norsälven, Uvan, Varmullen, Rådasjön