headerphoto

Verken Zweden op je gemak: Rondje Zweden

RondjeZweden is een initiatief van Nederlandse camping-eigenaren in Zweden, om u de mogelijkheid te bieden het prachtige Zweedse landschap te verkennen en te ontdekken.

Op de website rondjezweden.nl bekijkt u alle deelnemende campings en u bepaalt zelf welke campings u aandoet en vooral waar u uw rondje begint. Bij de eerste camping van uw keuze begint uw vakantie, u verblijft daar minimaal 2 nachten. U krijgt daar verdere informatie en uw eerste stempel op de stempelstrook van deze folder en een presentje. U kunt ook hier een stempelkaart zelf uitprinten. Bij de volgende campings die u aandoet en waar u minimaal 2 nachten verblijft, krijgt u ook een stempel en een streekgebonden presentje. U bepaalt zelf welke campings u op uw reis bezoekt en hoe lang u over uw rondje doet.

Vrijheid in keuze U bepaalt zelf welke gebieden en campings u aandoet, hoe lang u er blijft staan (minimum verblijf is steeds 2 nachten) en in welke volgorde, u mag er zolang over doen als u maar wilt, er is altijd plaats voor u.

Periode De periode waarin u deze vrijblijvende toer door Zweden kunt maken is tussen 1 januari en 20 juni (voorseizoen) en tussen 15 augustus en 31 december (naseizoen). Let wel op dat niet alle campings het gehele jaar geopend zijn. In het hoogseizoen worden echter geen plaatsen gegarandeerd zonder reservering vooraf. Ook de aktie met de stempelkaart geldt dan niet. U blijft natuurlijk wel altijd van harte welkom op onze campings.

De deelnemers bieden u de mooiste kampeerplaatsen, stuga's, vriendelijke Nederlandse leiding, tijd voor u om u iets te vertellen over de omgeving, schoon sanitair en als u meedoet aan RondjeZweden.nl leuke streekgebonden presentjes. U bepaalt zelf uw reis maar als u alle campings aandoet komt u op de mooiste plaatsen die Zweden te bieden heeft.

Informatie pagina's

Kanomarathon+ Dalsland
Klarälven Classic
Rondje Zweden
Zweden informatiepagina

Deelnemers:

Västernorrland
Träporten i Borgsjö
Paul & Margriet

Gästrikland
Hedesunda Camping
Meindert & Renata

Värmland
Camping Alevi - Tsjeard Jan, Meine en Willy Schreiber

Rådastrands Camping
Peter en Corina van der Werf

Närke
Camping Tiveden
Marian & Arjan van Ham

Småland
Habo Camping & Stugby
Rob & Nellie Lenting

Kalmar (Öland)
Kyrketorpscamping
Klaas & Anneliek Smit

Jutland (Denemarken)
Stistrup camping
Krik & Nienke

Småland
Skeppeviks Camping
Ulrika & Martin

Blekinge
Stensjö Camping & Vandrarhem
Kees van Veldhuizen & Sabine Ramak v. Stensjö

Jutland (Denemarken)
Omme Å Camping
Martin & Marja Snel